Sylvie trots op hechte band met Damián: ‘Kunnen over alles praten’

Sylvie trots op band met zoon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Damián bij zijn vader Rafael van der Vaart woont, heeft hij nog altijd een hechte band met zijn moeder Sylvie Meis. ,,We hebben een enorme vertrouwensband. We kunnen over alles praten, en dat is zo leuk”, vertelt Sylvie trots.

De 16-jarige Damián woont sinds 2020 bij zijn vader Rafael van der Vaart in Denemarken. Daar traint hij voor zijn grote droom: net als zijn vader, wil Damián profvoetballer worden.

Quality time

Maar ondanks het feit dat moeder en zoon niet dezelfde passies delen én niet in hetzelfde land wonen, hebben Sylvie en Damián een hechte band. Sylvie steunt haar zoon waar het kan en komt hem zoveel mogelijk opzoeken in Denemarken. Wat ze dan doen? ,,We hebben dan gewoon quality time samen”, vertelt Sylvie in gesprek met Bunte.

Hechte band

Sylvie en Damián kijken dan samen televisie of ze gaan winkelen, wandelen of lunchen. Uiteraard gaat Sylvie ook naar de voetbalwedstrijden van haar zoon, waar ze trots aan de zijlijn staat te juichen. Maar waar ze het meest van houdt zijn toch wel de intensieve moeder-zoon gesprekken. ,,We hebben een enorme vertrouwensband”, vertelt Sylvie trots. ,,We kunnen praten over God en over de wereld, en dat is zo leuk.”

Tags

DAMIANRAFAEL VAN DER VAARTSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck