Sylvie viert ‘burgelijke’ kerst bij schoonfamilie in Tilburg

Door: DitjesenDatjes
02-01-2019

Hoewel Sylvie Meis een waar jetsetleven leidt, lijkt ze zonder veel moeite zich aan te passen aan het ‘normale volk’. Haar nieuwe vriend Bart Willemsen haalt misschien wel het beste uit zijn Brabantse vriendin naar boven, want tijdens kerst schoof zij aan bij haar schoonzus Karlijn.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Roots

Geen Limousines, paparazzi en champagne van honderden euro’s, maar een gewoon kerstdiner in het Brabantse Tilburg. Samen met haar vriend Bart, zijn zus, en de rest van haar schoonfamilie genoot ze van een heerlijk zelfgekookt maal.
Niet alleen Bart was terug bij zijn’roots’. Ook Sylvie Meis komt uit Noord-Brabant, waar ze rustig buiten de schijnwerpers opgroeide. Ook van haar studententijd in Breda genoot de diva. Pas toen ze naar Amsterdam verhuisde en een showbizzcarrière najaagde verliet ze ‘haar’ provincie.

Na die burgerlijke Kerstmis hadden Sylvie en Bart blijkbaar weer genoeg gezien van Noord-Brabant, want oudejaarsavond vierden ze in Miami. Daar woonden ze een enorm feest bij, waar ze allebei flink uit hun dak zijn gegaan.

https://www.instagram.com/p/BsE3uiaF0PI/

Afbeelding kan het volgende bevatten: 7 mensen, lachende mensen, zittende mensen, tafel en binnen

 

 

Meer DenD