‘Sylvie voor derde keer aan de kant gezet’

Het zijn moeilijke tijden voor Sylvie Meis. Ooit was ze de nummer één presentatrice van Duitsland, maar die tijden zijn voorbij. In 2018 moest ze het stokje als presentatrice van Let’s Dance overdragen aan een ander, en onlangs werd bekend dat ze ook geen jurylid meer is in Das Supertalent. Nu lijkt een derde tegenvaller op haar pad te komen.

Betrokken

De afgelopen jaren heeft Sylvie Meis het Dresden Semper Opera Ball gepresenteerd. Dit deed ze onder andere samen met schlagerzanger Roland Kaiser. Begin februari vindt het evenement weer plaats en Roland is al gevraagd als presentator, maar Sylvie nog niet als presentatrice. Het gerucht gaat dat Sylvie ook bij dit project niet langer betrokken wordt en dat er dus een andere vrouw op haar plek komt te staan! Organisator van het evenement, Hans-Joachim Frey, zegt het volgende tegen de Duitse krant Bild: ,,Sylvie Meis wil het graag weer doen. We zullen de komende weken uitzoeken, wie er het beste bij Kaiser past.”

Ex-man

Het lijkt erop dat de populariteit van Sylvie is gedaald. Ze komt tegenwoordig vaak in het nieuws, en niet door haar uitmuntende presenteerkwaliteiten, maar door haar gezicht. Velen denken dat de presentatrice wel erg veel botox en fillers in haar gezicht laat spuiten, maar zelf ontkent ze dat. Ook is ze in het nieuws door het meningsverschil tussen haar en haar ex Rafael over hun zoontje Damián. Sylvie wil haar zoon liever buiten de publiciteit houden, terwijl Rafael daar anders over denkt.