Sylvie’s nieuwe vriend is een familieman

Door: Molly Baas
08-06-2018

Net zoals al haar vorige liefdes is ook de nieuwe vriend van Sylvie, Manuel Campos Gullar,  rijk. Hij is een ondernemer en restauranteigenaar op Ibiza. Wat Manuel onderscheidt van zijn voorgangers, is zijn bruisende familieleven!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Op Ibiza wordt Manuel een echte familieman genoemd, en hij is de trotse vader van twee kinderen. Wist Sylvie dit toen zij met hem begon te daten?

Privacy

Over het privéleven van de nieuwe liefde van Sylvie heerst echter veel geheimzinnigheid. Manuel is gesteld op zijn privacy, wat de komende tijd nog wel voor wat moeilijkheden kan zorgen, nu met name Duitse media erg in zijn heden en verleden zijn gaan spitten.

Manuel studeerde zowel in Madrid als Chicago en spreekt dus vloeiend Engels. Mensen zien hem als publiciteitsschuw maar wel populair. In de archieven is een enkel interview met hem terug te vinden dat hij gaf aan de Spaanse editie van glamourblad Vanity Fair, waarin hij vertelt twee kinderen te hebben, zonder verder in detail te treden. Hij zegt echter wel met zijn kinderen voetbal te spelen en het belangrijk te vinden elke dag met ze te sporten. Ook doet hij aan yoga en zegt hij te merken dat er te weinig uren in een dag zitten om alles te kunnen doen wat hij eigenlijk wil. Daarnaast is hij een fervent kunstverzamelaar.

Laat deze man Sylvie’s kinderwens wel uitkomen?

Meer DenD