Sylvie weer uit de kleren

Sylvie Meis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Vanessa Bontje

Sylvie Meis heeft opnieuw een lingeriecampagne aan haar bevallige lijf hangen. Deze keer onthult de aanstaande bruid van de steenrijke Dubaise zakenman Charbel Aouad voor Amazon Fashion sexy setjes te gaan presenteren.

Daarmee lijken opslag alle beperkingen die haar aanstaande, midden Oosterse, conservatieve schoonfamilie naar het rijk der fabelen te zijn verwezen.

Lingerie

Langer werd gespeculeerd dat Sylvie zich langzaam maar zeker zou laten omvormen tot een braaf vrouwtje om vooral Charbel en zijn bloedverwanten gunstig te stemmen. Maar niets lijkt minder waar. Op Instagram maakte Sylvie trots bekend dat zij het gezicht gaat worden van de lingerie- en badkledinglijn van Amazon Fashion.

https://www.instagram.com/p/BYWTVNqhX87/?taken-by=1misssmeis

Ondergoed

Al eerder hakte Sylvie met het ontwerpersbijltje voor Hünkemöller, waar ze naar eigen smaak ondergoed en zwemkleding voor ontwikkelde en showde. Op 1 oktober aanstaande laat Sylvie zien wat ze voor Amazon Fashion heeft bedacht.

Kinderwens

Nog altijd is onduidelijk wanneer Sylvie in het huwelijk treedt met Charbel, met wie ze sinds eind 2015 samen is. Wel liet ze onlangs doorschemeren nog wel een kinderwens te hebben.

Tags

LINGERIESYLVIESYLVIE FLIRTY LINGERIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck