Sylvie WOEDEND: ‘Schaam je diep!’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Sylvie Meis is niet te spreken over Guido den Aantrekker, de hoofdredacteur van weekblad Story. De man zei woensdag in Shownieuws dat hij het opmerkelijk vond dat Sylvie iedere keer dat ze een nieuw vriend had, zei dat ze graag met hem een kind wilde. En dat terwijl Sylvie, inmiddels 43 jaar oud, al in de overgang zat toen ze 31 jaar oud was.

Gelogen?

Het is algemeen bekend dat Sylvie Meis jaren geleden borstkanker had. Mede door een chemokuur heeft ze de ziekte overleefd, maar de medicatie die ze destijds kreeg had ook een negatief effect: ze kwam vervroegd in de overgang. Guido den Aantrekker was afgelopen week in Shownieuws kritisch over de uitspraken die Sylvie later deed over haar kinderwens. ,,Dat vind ik dus heel opmerkelijk, hè? Zij heeft tot een paar jaar geleden nog gezegd tegen alle media, ook in Duitsland, dat ze eigenlijk nog wel heel graag moeder wilde worden en een liefdesbaby wilde. Ze heeft natuurlijk een hele carrousel aan vriendjes gehad en bij elk nieuw vriendje sprak ze die wens wel uit, terwijl ze dus eigenlijk allang wist dat dat niet meer kon.”

‘Zoveel domheid’

Sylvie Meis reageert woest op de uitspraken van Guido. Ze vindt het belachelijk dat hij wat zegt over haar uitspraken over haar kinderwens. ,,k reageer eigenlijk nooit, maar jammer genoeg is het soms zo dat ik gedwongen word door personen die met zoveel domheid uitlatingen doe:, schrijft ze in een story op Instagram. ,,Ja, ik ben met 31 vervroegd in de overgang gekomen door chemo en tamxifen maar UITERAARD heb ik lang de hoop gehouden op een tweede kind. Ik heb vaak overwogen om bijvoorbeeld mijn medicatie te stoppen etcetera.”

Schamen

De uitspraken van Guido stuiten Sylvie zo tegen de borst, dat ze schrijft: ‘Guido den Aantrekker, moet je DIEP schamen om je ondoordachte en onbeschofte uitlatingen’. De kleine diva beweert tot slot dat Guido niet alleen haar erg heeft gekwetst door zijn uitspraken, maar vele vrouwen die vervroegd in de overgang zijn gekomen.

Tags

DAMIANGUIDO DEN AANTREKKERKINDERENRAFAEL VAN DER VAARTSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck