Sylvie zonder man naar gala. Waar is Niclas?

Sylvie Meis
Door: Tanja Brouwer
21-02-2020

Op dit moment zit Sylvie Meis in Oostenrijk voor het Operaball. De kleine diva draagt een prachtig jurk en uiteraard zitten haar haren en make-up weer perfect. Er ontbreekt alleen één ding: een man aan haar zijde. Waar is haar verloofde Niclas Castello?

Trouwjurken

Eind december werden de twee gespot toen ze vakantie aan het vieren waren op het eiland St. Barts. Ze zoenden, knuffelden, kusten en zorgden ervoor dat de fotografen mooie kiekjes van hen konden nemen. Een maand geleden paste Sylvie trouwjurken en showde er een op Instagram. Maar de afgelopen weken is het stil rondom het geplande huwelijk van Sylvie en Niclas. Wat is er aan de hand?

Heel veel zullen de twee elkaar niet zien. Sylvie woont namelijk in Hamburg, werkt daar ook en heeft vaak de zorg over haar zoontje Damian. Niclas woont en werkt ruim 7000 kilometer verderop in Miami. ,,Hamburg is en blijft mijn huis”, zei Sylvie in 2019 al tegen de Duitse website Bunte. Emigreren naar Amerika ziet ze dus niet zitten en Niclas moet er op zijn beurt dan weer niet aan denken om naar Duitsland te verhuizen. Hij heeft een tijd terug gezegd dat Los Angeles de favoriete plek is op aarde van hem is.

Verlovingsring om vinger

Wie weet werd de lange afstandsrelatie hen wel te veel en hebben ze de bruiloft afgeblazen, maar misschien heeft Niclas de laatste tijd andere verplichten en kan hij daarom Sylvie niet vergezellen naar het evenement. Want wie goed kijkt naar de handen van Sylvie, ziet nog steeds de enorme verlovingsring om haar ringvinger zitten.

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen