Sylvie’s enorme eisenlijst voor de bruiloft: ‘Rafael is er niet bij’

Sylvie Meis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Sylvie Meis trouwt binnenkort met haar grote liefde Niclas. Dat het huwelijk geen standaard bruiloft wordt werd duidelijk toen zij aankondigde dat het feest vier dagen duurt. Zij neemt alleen genoegen met het allerbeste en zet alles op alles om dit de dag van haar leven te maken. Sylvie onthult de eisenlijst voor haar droomhuwelijk, die niet bescheiden is…

Champagne

In het Duitse magazine Bunte doet Sylvie een boekje open over de dag van haar dromen. Sylvie houdt de vinger stevig in de pap en heeft meerdere regels opgesteld voor deze dag. Zo geeft zij aan wel even te willen proosten met haar vriendinnen op de ochtend van de bruiloft. Mét dure champagne.. Ook laat zij weten dat verloofde Niclas niet in de buurt mag zijn die ochtend. ,,Niclas wil de nacht voor de bruiloft niet op mijn kamer slapen.”.

LEES OOK:

Meekijken: Sylvie Meis poseert in trouwjurk

Invloed van Niclas

De bruiloft speelt zich af in het prachtige Florence. Sylvie en Niclas nodigde hun beste vrienden en familieleden uit, in totaal komen er zeventig gasten naar het festijn. Ook Niclas heeft een grote invloed in de organisatie van de dag. ,,Niclas vindt namelijk dat ik mij alleen maar druk hoef te maken om de bloemen en de muziek – en mijn trouwjurk natuurlijk. Hij regelt al het andere.” 

Streng dieet

Ook laat Sylvie weten een streng dieet te volgen, om in haar bruidsjurk te passen. Ze kauwt al weken op niets meer dan roerei van eiwit, vis en groenten. ,,Ik wil niet dunner worden, maar ik wil tijdens mijn bruiloft de allerbeste versie van mezelf zijn en me prettig voelen in mijn droomjurk.”. De jurk waarvoor Sylvie zich uithongert is van een prestigieus Israelisch merk, Galia Lahav en kostte haar een schamele 28.000 euro. Verloofde Niclas draagt een pak van Tom Ford en Damían zal Sylvie weggeven in een op maat gemaakte smoking.

Rafael

Of Damían’s vader en Sylvie’s ex-man ook aanwezig is op de bruiloft was een lange tijd een raadsel. Aan Shownieuws vertelde Rafael dat hij niet aanwezig zal zijn op de bruiloft van Sylvie. Ondanks dat de twee hun banden verbeterd leken te hebben na hun gezamenlijke interview, hoort de ex niet bij de inner circle van Sylvie’s droomdag..

Tags

BRUILOFTDAMIANNICLAS CASTELLORAFAEL VAN DER VAARTSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck