T-Mobile trekt zich terug uit TVOH

Door: Kees van der Made
16-01-2022

T-Mobile heeft zich als sponsor per direct teruggetrokken uit het televisieprogramma The Voice of Holland. Dat maakte het bedrijf in een statement bekend.

Als gevolg van de aantijgingen van seksueel onzedelijk gedrag en machtsmisbruik tegen verschillende personen binnen het team van The Voice of Holland heeft T-Mobile besloten zich terug te trekken uit het programma. Dat laat het telefoonbedrijf vandaag weten.

Medeleven

Het bedrijf laat in een statement weten: ,,We keuren elke vorm van grensoverschrijdend gedrag af en nemen hier als bedrijf nadrukkelijk afstand van. Nogmaals ons medeleven gaat uit naar alle betrokkenen.” Het schandaal deed Hilversum gisteren op de grondvesten schudden toen RTL onverwacht met een statement kwam het programma stil te leggen in verband met de aantijgingen. Producent ITV gaat de aantijgingen onderzoeken.

BOOS

Het schandaal werd bij RTL aan het licht gebracht door internetprogramma BOOS, gepresenteerd door Tim Hofman. BOOS maakt een uitzending over de aantijgingen en vroeg verschillende betrokkenen, waaronder RTL om commentaar. RTL gaf aan niet eerder van de aantijgingen gehoord te hebben.

Meer DenD