Talpa melkt Chateau Meiland verder uit

Talpa melkt Meiland uit
Door: Charlotte Wijnen
03-05-2021

Wat goeeedd! De realityshow Chateau Meiland krijgt een zesde seizoen. Dit heeft een woordvoerder van Talpa Network bevestigd. De seizoenen volgen zich zo snel op dat de vraag is of het programma niet te snel wordt uitgemolken.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vanavond om 20:30 uur is voorlopig de laatste aflevering te zien op SBS6. Wanneer het nieuwe seizoen begint is nog niet bekend. ‘Meer details volgen op een later moment’, aldus de woordvoerder.

Spraakmakend

Afgelopen seizoen is er weer veel gebeurd in de realityshow. Het vertrek uit Hengelo, Maxime die samen gaat wonen met Leroy én de bekendmaking van haar zwangerschap. Het nieuwe huis van Martien en Erica in Noordwijk, en de nieuwe vlam van Erica. Overigens zal vanavond blijken dat de kortdurende liefde alweer over is. Hoe dat in zijn werk gaat is vanavond te zien.

Wat de Chateau Meiland-fans kunnen verwachten in het nieuwe seizoen is nog onduidelijk, maar na het afgelopen spraakmakende seizoen is er volgend seizoen vast weer genoeg te volgen in het leven van de Meilandjes. De snelheid waarmee de seizoenen zich opvolgen werpt de vraag op of er niet sprake is van te veel Chateau Meiland achter elkaar. De vraag is hoe lang het publiek dit nog volhoudt.

Vijf seizoenen

De Meilandjes waren de afgelopen weken twee keer in de week op SBS6 te zien, op de maandagavond en op de donderdagavond. Ondertussen zijn er al vijf seizoenen gemaakt over de familie. In 2019 won Chateau Meiland zelfs de Televizier-Ring.

Meer DenD