7.6 C
Amsterdam, NL
zondag, 23 februari, 2020.
Home Entertainment Talpa trekt stekker uit Utopia

Talpa trekt stekker uit Utopia

Na zes jaar op de buis komt er dan toch een eind aan Utopia. De vijftien deelnemers van het SBS-programma delen dinsdagochtend het nieuws dat de stekker eruit gaat.

De Utopia winnaar

Eind 2019, of na 1554 afleveringen, zal uiteindelijk één ultieme Utopia-bewoner in Laren bekroond worden tot winnaar. Het plan was eigenlijk om de reality serie, die in 2013 van start ging, maar 1 jaar uit te zenden. Vanwege de hoge kijkcijfers destijds werd de serie telkens verlengd. Er werden zo’n gemiddeld 417.000 mensen getrokken per aflevering.

Terugkerende programma’s

Het idee achter Utopia is dat bewoners werken aan het bouwen van de ultieme samenleving. Mediamagnaat John de Mol is SBS6 volledig aan het herprogrammeren en daar past deze reality serie meer tussen. De programma’s de terugkeren zijn Man Bijt Hond en Lingo.

Utopia 2.0

Utopia 2 kwam vorig jaar uit, een nieuwere versie van de eerste serie. Het was namelijk niet langer mogelijk om het terrein te huren waar het programma was gestart. Halverwege het jaar begon deel twee met nieuwe bewoners.

Nieuwe fase

Nu is het einde in zicht en maakt het programma plaats voor andere nieuwe en verrassende programma’s. Dit omdat SBS6 een nieuwe fase ingaat, meldt Talpa. Welk programma het exacte tijdslot van Utopia overneemt is nog niet bekend.

Het realityprogramma wordt momenteel dagelijks uitgezonden van 19.30 tot 20.30 uur bij SBS6. Vanaf 26 augustus zullen de tijden veranderen naar 18.00 tot 19.00 uur.

DELEN:

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen