Tammy uit 1000-lb Sisters laat enorme transformatie zien

Tammy is behoorlijk afgevallen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Tammy Slaton, bekend uit het programma 1000-lb Sisters, heeft een enorme transformatie ondergaan. Ze is zoveel afgevallen dat volgers haar amper herkennen. ,,Ik ben nog nooit zo trots geweest op een vreemde”, reageert een volger.

In het programma 1000-lb Sisters worden de zussen Tammy en Amy gevolgd tijdens hun reis om overtollige kilo’s kwijt te raken. Tammy verbleef eerder in het Windsor Lane Rehabilitation Center om te vechten tegen haar eetverslaving. En met succes: want ze is een enorme transformatie ondergaan.

Transformatie

In een video op Instagram laat Tammy zien hoe ze er nu uitziet. Het is niet bekend hoeveel kilo’s ze is afgevallen, maar het is zoveel dat volgers haar amper herkennen. ,,Dit is zo geweldig Tammy! Gefeliciteerd met al je succes! Blijf doorgaan!”, reageert een volger vol trots.

Omdat Tammy is afgevallen, heeft ze last van een overtollige huid. Volgers zijn benieuwd of Tammy daar nog een operatie voor gaat ondergaan. ,,Wanneer kan je een huidverwijderingsoperatie ondergaan? Je hebt zo’n geweldige vooruitgang geboekt!”, schrijft iemand.

Tekst gaat verder onder de video.

Man Caleb

Tammy gaat momenteel door een moeilijke periode. Haar man Caleb, met wie ze in november 2022 in het huwelijksbootje stapte, overleed afgelopen zomer op 40-jarige leeftijd. ,,Rust zacht lieve engel”, schreef Tammy bij een foto van haar en Caleb op Instagram. ,,Je zult voor altijd gemist en geliefd worden.” De exacte doodsoorzaak is nog onduidelijk. Net als Tammy had Caleb ernstig overgewicht. 

Zo zag Tammy er eerst uit:

Tags

1000-LB SISTERSTAMMY SLATON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck