Tanja en Charly vechten voor huwelijk

Tanja Jess en haar man Charly Luske zijn al achttien jaar samen, en bijna tien jaar getrouwd, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Het koppel heeft bij meerdere therapeuten relatietherapie gehad.

The Voice

Vooral afgelopen tijd is hectisch geweest voor Tanja en Charly. Dat komt omdat sinds Charly auditie heeft gedaan bij The Voice of Holland in 2015 hij een veelgevraagde gast is. ,,Bij niemand draaiden alle juryleden zich zo snel om als bij Charly’s auditie”, vertelt Tanja aan Story. ,,Daardoor staat hij bovenaan een lijstje dat door de makers van het programma de wereld is ingestuurd en nu wordt hij overal geboekt.” Charly is dus minder vaak thuis dan voorheen, want hij gaat de hele wereld over.
Tanja neemt tegenwoordig dus meer huishoudelijke taken op zich, en af en toe voelt ze zich zelfs een beetje een alleenstaande moeder, vertelt ze.

Opvoeding

,,We hebben al de nodige therapietjes achter de rug. Zowel Charly en ik met z’n tweeën als wij met een van de kinderen of met het complete gezin.” Tanja schaamt zich totaal niet voor het feit dat het wel eens minder gaat met de relatie, want zo zegt ze: ,,Je kan niet altijd alles zelf oplossen.” Charly en zij hebben compleet verschillende persoonlijkheden, beweert ze aan Story. Dat komt door de opvoeding: ,,Charly is behoorlijk autoritair opgevoed, bij mij was dat het tegenovergestelde. Dat heeft natuurlijk veel invloed op hoe ik in het leven sta en op de opvoeding van onze Billy (15) en Bobby (10).”

Hoewel ze dus up’s en down’s hebben in hun huwelijk, is Tanja niet bang dat ze uit elkaar gaan. ,,Het gaat echt goed hoor. Ik ben trots op hoe we het doen.”