Tanja Jess komt terug op uitspraak over vreemdgaan: ‘Uit verband getrokken’

Tanja Jess komt terug op uitspraak over vreemdgaan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Tanja Jess en Charly Luske hebben een pittige tijd achter de rug, mede door het uitlekken van seksueel getinte berichten van Luske aan een andere vrouw. In haar nieuwste column voor het tijdschrift Margriet licht ze toe waarom ze haar relatie niet zomaar opgeeft.

Jess schrijft in de column dat ze iedere keer tijdens een interview een stemmetje in haar achterhoofd heeft. Als ze open is, waarschuwt dat stemmetje haar dat alles wat ze zegt uit z’n verband kan worden gerukt. Hierdoor vindt ze het eng om zich te blijven open stellen. Echter wil ze ook geen ‘mooi weer spelen’. ,,Ik merk dat wanneer een bepaalde quote helemaal verkeerd uitgelegd wordt of buiten de context een hele ander betekenis heeft gekregen, ik toch de behoefte voel om dat toe te lichten.”

Veelbesproken uitspraak

Tanja deed afgelopen maand een veelbesproken uitspraak in Beau Monde. Ze heeft liever een man waar ze een fantastisch leven mee heeft die een keertje is vreemdgegaan dan een man die altijd trouw is, maar haar niet begrijpt of respecteert. De uitspraak is volgens haar compleet uit zijn verband getrokken, en ze ontving veel negatieve reacties. ,,Ik probeerde met die uitspraak natuurlijk niet te zeggen dat het oké is wanneer iemand je bedriegt of dat je daar maar genoeg mee moet nemen. Maar wat ik bedoel, is dat ik ervaar dat onze cultuur en in onze samenleving huwelijkse trouw zo’n beetje op nummer één staat bij de eigenschappen waar een partner aan moet voldoen. En dat is dus iets wat voor mij anders is.”

Tanja vindt dat het iets is om over na te denken dat mensen haar zo hard hebben veroordeeld terwijl zij haar partner vergaf. ,,Voor nu kies ik gewoon lekker voor hoe ik wil leven”.

Tags

CHARLY LUSKEINTERVIEWTANJA JESSUITSPRAAK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck