Tante onthult: ‘Charlène en Albert gaan ieder hun eigen weg’

Charlene van Monaco
Door: Charlotte Wijnen
18-08-2021

Tante Christa Mayrhofer-Dukor klapt uit de school: het huwelijk van prinses Charlène en prins Albert is over en uit. ,,Ze hebben het alleen nog niet openlijk bevestigd.”

Uit elkaar gegroeid

Deze zomer is Albert veel op zijn jacht te vinden en zou zich daar prima vermaken met de tweeling, zónder Charlène. Hoewel de geruchten al lange tijd rondgaan dat het huwelijk over is, is er nog altijd niets bevestigd.

Maar een telefoongesprek met Christa geeft eindelijk duidelijkheid. ,,Hij en Charlène zijn uit elkaar gegroeid. Hij zei dat hij nu gewoon behoefte heeft aan rust”, legt Christa uit in weekblad Privé.

‘Alleen nog niet openlijk bevestigd’

Volgens Christa liet Albert meteen doorschemeren dat zijn huwelijk heel moeilijk is. Een scheiding ligt op de loer. ,,Aan zijn toon was te merken dat dat nu echt snel kan gebeuren. Zij gaat haar weg, hij gaat zijn weg. En dan is er een breuk. Ze hebben het alleen nog niet openlijk bevestigd”, vertelt Christa.

Albert zou namelijk helemaal niet meer kunnen opschieten met Charlène, zo onthult de tante. ,,Ik merk dat hij niet gelukkig is. Mijn gevoel dat de scheiding aanstaande is, lijdt geen enkele twijfel…”

Operatie

Charléne zit al sinds mei in Zuid-Afrika vanwege een hardnekkige oor-, neus- en keelinfectie. Onlangs heeft het prinselijk paleis van Monaco de stilte doorbroken over haar gezondheidstoestand. Afgelopen vrijdag onderging Charlène een operatie van vier uur, die goed is verlopen.

De hereniging met Albert en de kinderen was eindelijk een feit. Zij reisden af naar Zuid-Afrika om bij te staan tijdens haar herstel. Maar het is mogelijk dat Albert alleen de verre reis aflegde vanwege de kinderen.

DenD vraagt zich af

Duurt het huwelijk tussen Prins Albert en Charlene nog lang of kort?

DenD

Meer DenD