Tatjana gaat voor Charlène van Monaco look

Tatjana gaat voor kort en blond
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Tatjana Šimić heeft voor de derde keer de schaar in haar blonde lokken gezet. Dit keer is ze voor dezelfde look gegaan als prinses Charlène van Monaco.

Tatjana laat in Instagram Stories zien dat ze voor de derde keer in een week tijd plaatsneemt in de kappersstoel. Dit keer heeft ze haar korte coupe een stukje blonder geverfd, en daardoor lijkt ze sprekend op prinses Charlène van Monaco.

Kritiek

Eerder deze week kreeg Tatjana nog kritiek op haar nieuwe look. Tatjana gebruikt namelijk bij al haar foto’s een filter. ,,En nu even zonder filter graag, want ik zie niet eens meer of Tatjana het is”, reageerde een volger. Tatjana kon het niet laten om te reageren. ,,Geloof mij, het is leuker met filters”, schreef ze.

Filter

Later deelde Tatjana alsnog beelden van zichzelf zonder filter. ,,Geen filter. Nu tevreden allemaal? Wat maakt het uit? Het leven is mooier met een filter”, schreef ze aan haar volgers. Maar kennelijk trekt Tatjana zich niets aan van de kritiek, want dit keer deelt ze opnieuw beelden van zichzelf met een filter.

Tags

TATJANA SIMIC

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck