Tatjana Simic ontevreden over leven in Monaco

Door: DitjesenDatjes
20-02-2018

Het lukt Tatjana Simic maar niet om te aarden in Monaco. Hoewel ze alles heeft wat haar hartje begeert, blijft ze ontevreden over haar leven in het staatje.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Strand

De 54-jarige flodder-actrice is al jaren samen met de vijftien jaar oudere multimiljonair Lex van Hessen. Ze wonen samen in een enorm huur-penthouse in Monaco, dat 25.000 euro per maand zou kosten. Het ligt dichtbij strand en zee, maar toch is Tatjana niet tevreden.

“Zoals de meeste mensen wel van mij zullen weten, ben ik een behoorlijke flapuit en hou ik ervan om soms lekker gek te doen. Ik zeg wat ik denk en dan het liefst recht in iemands gezicht”, zegt ze tegen De Telegraaf. “Ik draai nooit ergens omheen. Maar in Monaco blijkt dat nogal lastig, want het kan er best een gereserveerde, dooie boel zijn. Mensen draaien zich om zodra je iets geks zegt, of doet. Ik zou daar eigenlijk niet over mogen klagen omdat ik er geniet van een prachtig leven, maar soms kan het weleens lastig zijn. Je moet er altijd rekening mee houden.”

Nederland

Daarom is Tatjana de afgelopen tijd steeds vaker in Nederland te vinden, zodat ze lekker kan kletsen met haar vriendinnen. “Hier ga je op een terras zitten en roep je wat je wilt. Het boeit de mensen geen bal. Het is hier allemaal veel losser.”

Meer DenD