Tatjana Šimić reageert op nieuwe look

Tatjana reageert op haar nieuwe look
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Tatjana Šimić deelde gisteren een foto op Instagram van haar nieuwe look. Veel volgers vinden het een gedurfde look. ,,Gewoon doen, niet denken”, reageert Tatjana nu.

Tatjana heeft de schaar in haar lange blonde haar gezet en gaat nu met een korte coupe door het leven. Ze wordt door haar volgers overspoeld met complimenten. ,,Wat prachtig Tatjana! Staat je goed, wat een mooie kleur blond ook. Love it”, reageert iemand. En een ander schrijft: ,,Wauw, wat staat jou dat onwijs mooi en goed!”

‘Gewoon doen’

Sommige volgers stellen zelfs dat Tatjana eerder voor deze look had moeten gaan. ,,Wow, had je eerder moeten doen. Staat je perfect”, luidt het. Een ander vraagt zich af hoe lang Tatjana erover na heeft gedacht om de schaar in haar lange lokken te zetten. ,,Gewoon doen, niet denken”, antwoordt Tatjana.

Tekst gaat verder onder de foto.

Drama

Vorig jaar kreeg Tatjana nog te maken met een groot drama. Haar partner Lex van Hessen bleek voor maar liefst 8 miljoen euro opgelicht te zijn. Lex, die een vermogen heeft van maar liefst 200 miljoen euro, zou door Max R. gevraagd zijn een hypotheek aan hem en zijn vriendin te verstrekken voor een woning. Het is nog maar de vraag of Lex en Tatjana die 8 miljoen euro terug gaan zien.

Tags

TATJANA SIMIC

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck