Tatjana Šimić rekent af met haters: ‘Hier dan zonder filters’

Tatjana zonder filters
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Tatjana Šimić deelde de afgelopen dagen foto’s van haar nieuwe look, maar veel Instagram-volgers vragen zich af waarom ze alleen foto’s deelt met een filter eroverheen. ,,Ik zie niet eens meer of het Tatjana zelf is!”, luidt het.

Tatjana showde vorige week haar nieuwe look op Instagram, maar afgelopen weekend heeft ze opnieuw de schaar in haar blonde haren gezet. Volgers reageren enthousiast op de korte coupe van Tatjana, maar er is ook kritiek.

‘Dit is toch erg?’

,,En nu even zonder filter graag, want ik zie niet eens meer of Tatjana het is”, reageert een volger. Een andere volger is het daarmee eens. ,,Echt he. Dit is toch erg?” Tatjana kan het niet laten om te reageren. ,,Geloof mij, het is leuker met filters”, schrijft ze.

Geen filter

Maar omdat de negatieve reacties binnen blijven stromen, deelt Tatjana toch beelden van zichzelf zonder filter. ,,,Geen filter. Nu tevreden allemaal?”, vraagt Tatjana aan haar volgers. ,,Wat maakt het uit? Het leven is mooier met een filter.”

Steun

Tatjana kan op een hoop steun rekenen in de reacties. ,,Niks van aantrekken, ik gebruik ook filters! Al is dat voor de koffie…”, reageert iemand. En een ander schrijft: ,,Sommige mensen zouden een filter moeten hebben op wat ze allemaal uitkramen op de socials.”

Tags

TATJANA SIMIC

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck