Te kinderachtig? Britt Scholte moet GTST verlaten

Britt Scholte
Door: DitjesenDatjes
12-11-2019

Goede Tijden Slechte Tijden zou niet meer zijn zoals vroeger. De cast wordt steeds jonger en de verhaallijn volgens veel kijkers steeds kinderachtiger. RTL-baas Peter van der Vorst heeft ingegrepen. Het resultaat? Britt Scholte moet de soap-set verlaten.

Klap

Op haar Instagrampagina heeft Britt een bericht gepost waarin ze vertelt dat ze niet langer te zien is in de soap. ,,Afgelopen dagen heb ik veel vragen gekregen rondom GTST. En bij deze kan ik zeggen dat het klopt. Het GTST avontuur is helaas afgelopen voor mij. In de basis was het een besluit van de schrijvers en kwam dat best als een klap. Je kan wel zeggen dat ik teleurgesteld was.” Ze laat weten haar collega’s ontzettend te missen en dat ze het altijd erg leuk vond om in de soap te spelen. Toch is het niet alleen maar ellende: ,, Inmiddels zijn er al heel veel ontwikkelingen bezig met nieuwe projecten en waar ik heel enthousiast van wordt. Ik sta niet stil en er komen hele toffe projecten aan!”

De geruchten rondom haar vertrek begonnen een kleine twee weken geleden. Toen postte de actrice, die Kimberly speelde in de soap, een foto van haar en Ruud Feltkamp. Daar schreef ze bij: ,,Ik vond alle scenes met Ruud zo’n feestje om te draaien!! Constant aan het lachen en constant elkaar uitdagen in scenes.”


Meer DenD