Te koop: Appartement van Jort Kelder

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Jort Kelder heeft zijn luxe grachtenappartement onlangs te koop gezet. Dat weet Bekendeburen. Het Amsterdamse optrekje aan de Keizersgracht staat te koop voor een vraagprijs van 595.000 euro.

Luxe?

Dat bedrag lijkt niet veel voor een appartement in onze hoofdstad, en ook nog eens midden in het centrum aan een van de bekendste grachten, maar wie de foto’s bekijkt op de website van Bekendeburen snapt opeens de vraagprijs. Het appartement is niet groot: maar 57 vierkante meter woonoppervlakte. Er is 1 slaapkamer, een badkamer en een woonkamer/keuken. Hoewel Jort wel van een beetje luxe houdt, moet de nieuwe koper hier en daar toch een likje verf gebruiken om het appartement wat op te knappen. Op het eerste gezicht lijkt de afwerking namelijk niet hoog.

Uiteraard is er ondanks die negatieve punten genoeg om van te houden. De keuken is luxe en de koper kan genieten van een dakterras van 20 vierkante meter. De slaapkamer ligt aan de voorkant van het huis, en heeft uitzicht op de gracht.

Winst

Er is inmiddels al een bod gedaan op het appartement. Hoe hoogdat bod is, is niet bekend. Maar zeker is dat Jort flinke winst maakt met de verkoop. Hij kocht het zelf namelijk in 2012 voor 4 ton.

Tags

AMSTERDAMAPPARTEMENTJORT KELDERSLAAPKAMERTE KOOP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck