Te koop! BMW van Dirk Kuyt

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Altijd al eens willen rijden in een auto van een van de grootste voetbalhelden van Nederland? Nu kan het! Dirk Kuyt heeft namelijk zijn auto te koop gezet. Maar wie daarin wil rijden, moet wel diep in de buidel tasten.

Automaat

De BMW X6 4.4. I uit 2013 van Dirk staat te koop voor maar liefst 67.900 euro! Dat heeft Bekendeburen ontdekt. De auto is al wel ingereden, want er staat 94.000 kilometer op de teller. Het vermogen van de auto is 555 PK en de nieuwe eigenaar hoeft niet meer te schakelen, want het is een automaat. Verder is de auto van alle luxe voorzien en ook het interieur van de wagen ziet er uit als nieuw.
De nieuwwaarde van de auto is volgens Independer overigens 177.231 euro.

Alles is nieuw

Dirk Kuyt zegt de laatste tijd in sneltreinvaart gedag tegen alles wat hij de afgelopen jaren heeft opgebouwd. Hij is gescheiden van zijn vrouw en heeft een nieuwe vriendin, heeft zijn villa verkocht en inmiddels al een nieuwe woning gekocht en nu doet hij ook zijn auto van de hand. Wat volgens veel mensen ook ‘nieuw’ is, is zijn gezicht. Toen de voetballer eerder dit jaar op televisie verscheen, wisten veel mensen niet wat ze zagen. Dirk was bijna onherkenbaar! Tot op heden heeft Dirk niet gereageerd het gerucht van plastische chirurgie.

Tags

AUTOBMWDIRK KUYTSCHEIDINGTE KOOPVRIENDINVROUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck