Teach-In-zangeres heeft wel oren naar reünie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

HILVERSUM – Zangeres Betty Vermeulen, een van de leden van de band Teach-In, heeft wel oren naar een reünie van de groep. De laatste Nederlandse winnaar van het Eurovisiesongfestival staat weer in de belangstelling sinds platenmaatschappij Red Bullet na tientallen jaren verloren gewaande opnames van de groep heeft teruggevonden.

Teach-In won in 1975 met het nummer Ding-a-Dong het Eurovisiesongfestival. De groep ging in 1980 uit elkaar; Betty Vermeulen werkt de laatste decennia als musicalster in Duitsland. Teach-In maakte in 1979 de plaat Room 115, maar de originele banden verdwenen. Het album wordt nu het is teruggevonden, alsnog uitgebracht.

“Als er gezongen kan worden met oude maten die ik voor altijd in mijn hart draag, ben ik altijd geïnteresseerd”, stelde Vermeulen in het Radio 5-programma Volgspot. “Ik zeg nooit nooit. Maar het hangt er wel van af waar en hoe. Ik zit tot over mijn oren in het werk het komende jaar.” De Belgische zangeres staat momenteel in Duitsland in de musical Mary Poppins.

Eerder was zij onder meer te zien in succesvolle Duitse versies van Les Misérables en Mamma Mia!.

 

BuzzE

 

 

Tags

REUNIETEACH-IN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck