Teen Mom-ster verliest voogdij over zoon

LOS ANGELES – Een van de zoons van Jenelle Evans uit realityserie Teen Mom is uit huis geplaatst. De Amerikaanse kinderbescherming haalde het vierjarige jongetje vrijdag op uit school na een incident waarbij de man van Jenelle de hond van de familie doodschoot.

Volgens Us Magazine is kleuter Kaiser ondergebracht bij zijn oma, de moeder van Jenelles ex Nathan Griffith. Vorige week besloot MTV de banden met het gezin te verbreken vanwege het gedrag van David Euson. De zender zou zich al langer zorgen maken en afstand willen nemen voordat de situatie uit de hand loopt.

De echtgenoot van Jenelle werd vorig jaar zelf al ontslagen bij de show vanwege zijn antihomo-uitspraken op social media. Sindsdien is hij niet meer in beeld geweest in Teen Mom, terwijl de rest van het gezin wel gefilmd werd. Hij heeft bekend eerder deze maand de Franse bulldog van de familie te hebben doodgeschoten, naar eigen zeggen omdat het dier een bijtende beweging maakte naar zijn tweejarige dochter.

Het was de vader van Kaiser die de autoriteiten belde na het incident met de hond. Op zijn verzoek is zijn zoon uit het huis weggehaald, de dochter van David en Jenelle woont wel nog bij hen. Jenelle is ook moeder van de negenjarige Jace, die werd geboren toen zij meedeed aan realityshow 16 And Pregnant. Haar moeder Barbara heeft al jaren de voogdij over Jace.

 

BuzzE