Tegenslag voor de Meilandjes: ‘145.000 euro kwijt’

Meilandjes verliezen veel geld
Door: Charlotte Wijnen
25-05-2022

De impulsaankoop in Noordwijk komt de Meilandjes duur te staan. Zelfs voor de familie Meiland, waar het geld aan de lopende band binnenkomt, is het even slikken hoeveel verlies ze uiteindelijk hebben gemaakt met de verkoop van de Noordwijkse villa. In één klap zijn ze bijna anderhalve ton verloren.

Het is eindelijk zo ver: Martien en Erica Meiland zijn definitief verlost van hun Noordwijkse villa. Al snel nadat ze het kochten kregen ze spijt en werd de villa een blok aan hun been.

145.000 euro verlies

De familie dacht er bijna drie miljoen euro voor te kunnen krijgen, maar kwamen er al snel achter dat dit nooit ging lukken. Keer op keer verlaagden ze opnieuw de vraagprijs tot ze uiteindelijk op een bedrag van 2,7 miljoen euro kwamen. En toen meldde zich eindelijk een koper.

Hoewel er eerder beweerd werd dat de Meilandjes een verlies zouden maken van 100.000 euro, blijkt het achteraf nog meer tegen te vallen. Erica onthult in weekblad Weekend dat de villa uiteindelijk is verkocht voor 2,55 miljoen euro, wat een verlies van 145.000 euro betekent.

‘Zeven ton te veel betaald’

Het is even slikken, maar de familie is wel opgelucht dat ze het hoofdpijndossier eindelijk kunnen sluiten. Ook valt het volgens Erica uiteindelijk nog mee. Buurman Harry Mens had gezegd dat de familie er veel slechter uit zou gaan komen. ,,Volgens hem hadden we zeven ton te veel betaald”, zegt Erica geïrriteerd in het weekblad.

‘Harry Mens is een oud mannetje’

Het is geen geheim dat de Meilandjes niet kunnen opschieten met Harry Mens. Erica kan het dan ook niet laten om nog een sneer uit te delen naar haar voormalige buurman. ,,Wat een zuurpruim. Het is ook echt niet waar. Dan denk ik: waarom zeg je dat? Zeg dan niks. Nou goed. Oud mannetje.”

Meer DenD