Tegenslag voor Maxime Meiland: ‘Geen huwelijksreis’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maxime en Leroy zijn afgelopen zomer getrouwd, maar zijn nog niet op huwelijksreis geweest. Komt die reis er nog wel? ,,In de winter moet je zo ver vliegen en dat willen we niet, dus we hebben het op de lange baan geschoven”, aldus Maxime.

Maxime en Leroy zijn inmiddels twee maanden getrouwd. De bruiloft was een droomdag, vertelt Maxime in gesprek met weekblad Weekend. ,,Het was zo speciaal en gezellig. Het was meer dan ik gehoopt had dat het zou zijn.”

‘Waar moet je heen?’

Na de bruiloft is het koppel op vakantie geweest naar Tenerife, maar dit was niet de huwelijksreis. ,,Die vakantie was al gepland, dat was met mijn schoonouders”, legt Maxime uit. ,,Het was wel heel gezellig, maar niet de huwelijksreis.”

Maar komt er nog wel een huwelijksreis? ,,Waar moet je heen?”, vraagt Maxime zich af. ,,Dan moet je in de winter zo ver vliegen en dat willen we ook niet, dus we hebben het even op de lange baan geschoven. Misschien volgend jaar, we zien wel.”

Sleur

Als er wél een huwelijksreis komt, wil ze alleen met Leroy gaan. ,,Tenminste, dat denk ik dan vooraf, omdat we die meiden hebben. Het lijkt me lekker om weer even een keer met z’n tweeën te zijn”, legt Maxime uit. ,,Je moet af en toe wel dingen met z’n tweetjes doen, anders krijg je een sleur.”

Kritiek op Leroy

De bruiloft van Maxime en Leroy zal ook te zien zijn in Chateau Meiland, dus dit seizoen speelt Leroy een grotere rol in de serie dan in de voorgaande seizoenen. Dat zagen we in de vorige aflevering ook, toen de schoonzoon van Martien ineens enorm veel kritiek kreeg.

,,Wat is er met Leroy?”, luidde het op Twitter. ,,Heeft hij iets geslikt of zo? Of begint hij langzaam als Martien te worden?”

Tags

Chateau MeilandLeroy Molkenboermaxime meiland

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie