Tegenslag voor Melisa

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Molly Baas

 

Melisa Schaufeli, vrouw van ex-voetballer Andy van de Meijde, is sinds april hard aan het werk om af te vallen. Zo heeft ze al gezegd een maagballon te willen proberen, waar ze toch van afzag. Ze was gestopt met roken en kwam zichtbaar 15 kilo aan.

,,2,5 jaar geleden ben ik gestopt met roken, (dat is me ook wel aan te zien:). Ben heel blij dat ik gestopt ben met roken, alleen heeft dit er wel voor gezorgd dat ik inmiddels +15 kilo zwaarder ben geworden. Daarom heb ik besloten om vanaf ‪11 april‬ de strijd aan te gaan tegen deze kilo’s door middel van een maagballon die ik laat plaatsen.”

Bij de post heeft ze een foto geplaatst van vier jaar geleden, en een foto die in maart 2018 is genomen. Later liet zij weten dat ze toch maar geen maagballon liet plaatsen.

Dieet.

Melisa laat weten aan haar volgers: ,,Dit dieet is dus echt niks voor mij! Intermittend fasting (maar 6 uur per dag eten, de rest van de dag niks) 6 dagen gedaan, 1 dag niet.. gewoon aangekomen 2 kilo! En chagrijnig dat ik was, was niet te genieten vooral s’ ochtends als ik mijn koffie met melk niet kon drinken pfff.. Ik heb gewoon echt ontbijt en koffie nodig..Dat ga ik deze week dus niet meer doen! (Misschien toch tijd om een nieuwe weegschaal te kopen;) heb hem al 22 jaar ben er zo aan gehecht. Maar goed ga dus weer aan de smoothies vandaag! 5 keer per dag en een gewone maaltijd! Als fruit neem ik alleen nog maar, ananas, grapefruit en limoen! Ga me pas over 3 dagen weer wegen..”

 

Tags

ANDY VAN DER MEIJDEDIEETMAAGBALLONMELISA SCHAUFELI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck