Tegenslag voor OML’er Roy tijdens gezinsvakantie

Tegenslag voor OML Roy op gezinsvakantie|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Roy uit Over Mijn Lijk geniet samen met zijn vrouw Annick zoveel het kan van het leven. Ze beseffen maar al te goed dat hun tijd beperkt is en willen dan ook van elk moment genieten. Voor het eerst zijn ze samen met zoontje Scott op vakantie. Maar helaas verliep het begin van de vakantie niet zonder slag of stoot.

Na zijn deelname aan het programma Over Mijn Lijk is er veel veranderd in het leven van Roy. Hij belandde nog een keer in het ziekenhuis en kreeg daarna te horen dat hij volledig uitbehandeld is. De bestralingen en de klap van de chemo’s hebben veel bij hem kapotgemaakt.

Schokkend

En of dat allemaal nog niet genoeg was, kreeg het gezin het schokkende nieuws te horen dat er kracht vermindering is aan de rechterzijde van zijn lichaam. ,,Het eerste wat er door mij heen schoot was; zijn we nu al begonnen met het proces van, het gaat steeds verder achteruit?”, schreef Annick in Instagram Stories.

Allereerste gezinsvakantie

Sinds begin april is Roy begonnen met meerdere therapieën. Hij en Annick hebben de hoop dan ook zeker nog niet opgegeven. ,,Er is nog een lange weg te gaan maar wij kunnen dit”, aldus Annick hoopvol.

Wel beseffen Roy en Annick steeds meer dat hun tijd beperkt is en dat ze van alle momenten samen moeten genieten. Ze besloten hun koffers te pakken en te vertrekken naar Tenerife om daar te genieten van hun allereerste vakantie samen met Scott.

Tegenslag drukt de pret niet

Helaas kreeg het gezin ook hier weer een tegenslag te verwerken. ,,Dit is een hele dure foto geworden aangezien mijn tasje is gestolen!”, deelt Annick in Instagram Stories bij een foto van haar en haar zoontje. ,,Maar Roy zei dat dat de pret niet mag drukken aangezien we nu eindelijk met z’n drieën op vakantie zijn.”

En daarmee is het tasje al snel weer vergeten. Niet veel later deelt Annick nog enkele prachtige vakantiekiekjes. ,,We zijn ontzettend aan het genieten hier!”

Tags

OMLOVER MIJN LIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck