Tegenvaller voor Maan: ‘Nieuwe single niet in hitlijsten’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Een flinke tegenvaller voor zangeres Maan de Steenwinkel. Haar ‘comebacksingle’ Paranoia, scoort heel erg slecht in de hitlijsten, lijkt uit onderzoek van het AD.

Het nieuwe nummer verscheen eind april, en is heel anders dan voorgaande nummers. De zangeres besloot het over een totaal andere boeg te gooien en bracht een nummer uit met een duistere sfeer. Toch blijkt deze nieuwe stijl geen succes te zijn voor Maan.

Hitlijst niet gehaald

Het AD heeft gecheckt hoe hoog het nummer na drie weken staat in de verschillende hitlijsten die Nederland rijk is. Dit blijkt flink tegen te vallen. Het nieuwe nummer van de zangeres heeft geen enkele grote hitlijst gehaald. Geen Top 40, geen Single Top 100 en ook de top 50 van Spotify werd volgens de krant niet gered.

Clubtour

Maan gaat binnenkort op clubtour, maar ook deze tour is nog lang niet uitverkocht. Volgens het AD is nog geen van de shows uitverkocht.

Kritiek

Veel fans hadden overigens kritiek op het nieuwe nummer. Sommige fans vinden het lied veel weghebben van Europapa, de Songfestival-inzending van Joost Klein. ,,Heeft Joost Klein meegeschreven?”, vroeg een volger zich af.

Tags

MAAN DE STEENWINKEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck