Tegenvaller voor Monique Westenberg

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Een flinke tegenvaller voor Monique Westenberg. De vriendin van André Hazes laat op Instagram weten dat haar koffer naar een ander vliegveld is gegaan, waardoor de blondine zonder spullen zit.

De vakantie van Monique begint niet al te best. ,,Bij gebrek aan koffer (die staat nog op een nader vliegveld), de kleding van je man maar aan!”, schrijft ze op haar Instagram Story. ,,Zonder ondergoed, dat dan weer wel…”, gaat ze verder. Het is niet bekend waar Westenberg vakantie viert.

Bizarre uitspraak

Afgelopen week deed André Hazes nog een bizarre uitspraak over zijn relatie met Monique. ,,Maandag, dinsdag en woensdag ben ik altijd bij mijn gezin en donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag heb ik vrij spel”, vertelt André aan weekblad Weekend. Hoewel hij het over ‘vrij spel’ heeft, zegt hij niets geks te doen in de dagen die hij alleen doorbrengt. ,,Mijn show is in het weekend en doordeweeks vind ik het gewoon heel leuk om vrij te zijn.” De twee wonen niet samen, en volgens de zanger gaat dat ook niet gebeuren. ,,Dat is echt ingewikkeld, want ik wil nooit meer in Rotterdam en ik zie haar daar niet zo snel daar weggaan”, zei André eerder tegen Radio 538.

Tags

ANDRÉ HAZESMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck