Teleurgestelde Arie laat van zich horen: ‘Ferme tik’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Arie Boomsma luisterde gisteren aandacht naar wat Mark Rutte vertelde over de versoepeling van de maatregelen rondom het corona-virus. Hij hoopte uiteraard dat zijn sportscholen binnenkort weer open mogen, maar helaas werd hij teleurgesteld.

‘Sterk de zomer door’

Vanaf 11 mei is het weer toegestaan om in de buitenlucht te sporten, maar wel op 1.5 meter afstand van elkaar. Vanaf 1 juni mogen er weer café en restaurant open en kunnen ze maximaal 30 mensen toelaten. Helaas is het dan nog niet toegestaan om de deur van de sportschool weer open te doen. Dat kan, zoals de verwachtingen nu zijn, pas vanaf 1 september. Onbegrijpelijk vindt Arie Boomsma. Hij laat zijn onvrede blijken op Instagram.

,,Dit is voor het eerst tijdens deze crisis dat ik de argumentatie van de regering niet kan volgen. De suggestie dat een sportschool meer risicovol is dan een café, of een drukbezette trein is niet alleen onjuist, maar ook onverstandig”, schrijft Arie. Hij denkt dat mensen die regelmatig in de sportschool komen een hogere weerstand hebben. Daarnaast denkt hij dat sportscholen een grote functie hebben dan alleen fysiek fit blijven. ,,Dat is fysiek, mentaal én sociaal een ferme tik voor de samenleving.” De man sluit af met de tekst: ,,Sterk de zomer door, hoe dan ook.”

https://www.instagram.com/p/B_3BrptDozi/?utm_source=ig_embed

Tags

ARIE BOOMSMAMAATREGELENSPORTSCHOOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck