Televisiewerk zette gezin Hannelore onder druk

Door: Tanja Brouwer
15-11-2018

Hannelore Zwitserlood was jarenlang de nieuwslezeres op Radio 538. Vorig jaar vertrok ze echter, en begon als sidekick bij 5 Uur Live. Nu was niet alleen haar stem bekend, maar ook haar gezicht begonnen steeds meer mensen te herkennen. Toch heeft ze besloten haar televisiebaan op te zeggen, en weer naar de radio terug te keren.

Uren

Haar gezin leed namelijk enorm onder het nieuwe drukke leven van Hannelore. Het televisiewerk en haar werk als voice-over nam zo’n zestig uur per week in beslag! En dat terwijl ze thuis nog een man en twee dochters heeft om voor te zorgen en aandacht aan te geven. ,,Thuis liep de hele boel in de soep. Mijn man Remco is toen minder gaan werken, want het ging allemaal mis”, vertelt Hannelore aan Shownieuws.

,,De meiden misten me natuurlijk. Toen had ik een gesprek met mijn oudste dochter Juliëtte en zij zei: ‘Mam, ik wil graag dat je terug gaat naar de radio, want toen was je een leukere moeder.’ Ik moet bijna weer huilen als ik het zeg. Dat is gewoon heel heftig.” De keus was dus niet moeilijk; Hannelore besloot terug te gaan naar de radio.

Op 7 januari is ze weer voor het eerst te horen op Radio 538, waar ze onderdeel wordt van de ochtendshow van Frank Dane.

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen