Televizier-Ring 2018 ‘volgt de weg omhoog’

Door: DitjesDatjes
28-08-2018

HILVERSUM – De Gouden Televizier-Ring symboliseert dit jaar de weg naar de top. Het ontwerp van de ring, zoals altijd gemaakt door kunstenares Anneke Schat, werd dinsdag onthuld. Wie de bijzondere ring dit jaar om zijn vinger mag schuiven, wordt op 11 oktober bekend. Dan wordt de prestigieuze publieksprijs uitgereikt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

“De 18-karaats Gouden Televizier-Ring volgt de weg omhoog”, legt Schat uit over haar ontwerp, dat ze Kantelmomenten noemde. “De stuwende beweging met kantelende succesmomenten is in de ring uitgedrukt door een stapeling van asymmetrische vormen. Daar over- en doorheen spelen enkele krachtige pijlvormen die de doorbraak naar de top vormen. Deze staan voor passie, talent en doorzettingsvermogen die een programma succesvol maken.”

Voor de Gouden Televizier-Ring zijn nog 25 programma’s in de race. Op onder meer Het geheime dagboek van Hendrik Groen, De 12 van Oldenheim en Ilse’s veranda kan worden gestemd. De stembus is tot en met 24 september 08.00 uur open.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen