Temptation Island-ster opgepakt met drugslab

Temptation Island ster opgepakt met drugslab
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Samen met zijn partner behoorde hij tot één van de meest besproken Temptation Island-koppels van de afgelopen jaren. Realityster Gianni, die in 2020 te zien was in het programma, is opgepakt omdat hij één van de hoofdverdachten is in het onderzoek naar het grootste crystal meth-lab in Nederland.

Het drugslab, dat zich in Nederweert bevindt, werd door de politie ontdekt in juli 2021. Pas op 8 maart werden drie mannen aangehouden voor betrokkenheid bij het lab. Daarnaast deed de politie invallen in woningen en bedrijfspanden van hoofdverdachten Damien B. en Gianni. Dat meldt 1Limburg.

Undercoveractie

Op het moment dat de invallen plaatsvonden, waren Gianni en Damien op vakantie in Dubai. Maar toen ze op 14 maart terugkeerden naar Nederland, meldden ze zich zelf op het politiebureau in Venlo. Gitte Stevens, de advocate van de heren, meldt aan 1Limburg dat Damien en Gianni niet op de vlucht waren.

De vijf verdachten zitten nog in voorarrest. Ze kwamen in beeld door een undercoveractie van de politie. Ze dachten dat ze gebruikmaakten van een versleutelde chatdienst, maar in werkelijkheid gebruikten ze ANOM, een programma dat door de politie op de markt is gebracht. Hierdoor kon de politie alle berichten van de heren meelezen.

Bekend door Temptation Island

Gianni werd bekend vanwege zijn deelname aan Temptation Island. Hoewel zijn deelname maar van korte duur was, waren hij en zijn partner Melissa één van de meest besproken koppels van het programma. In het programma worden koppels van elkaar gescheiden en door vrijgezellen verleid om te kijken of de relatie stand blijft houden.

Volgens de regels van het programma mogen koppels absoluut geen contact met elkaar hebben tijdens hun deelname. Omdat Gianni en Melissa een telefoon meesmokkelden, werden ze terug op het vliegtuig naar huis gezet.

In december 2020 werd het koppel trotse ouders van zoontje Donder. Melissa is echter geen verdachte in de drugszaak waar Gianni voor is opgepakt.

Tags

CRYSTAL METHDRUGSOPGEPAKTTEMPTATION ISLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck