Hét Temptation-koppel van vorig jaar is uit elkaar

Hoewel het nieuwe seizoen van Temptation Island vorige week is begonnen, staat het vorige seizoen bij de échte fans nog in het geheugen gegrift. Niet alle relaties hebben dat seizoen overleefd, en we konden zelfs zien hoe een verleidster verliefd werd!

Pommeline

Het gaat natuurlijk om Merijn en Pommeline. Merijn, die meedeed aan het programma samen met vriendin Lisa, viel als een blok voor de rondborstige Pommeline. De liefde was wederzijds. Helaas heeft het koppel deze week verteld dat ze uit elkaar zijn.

In een identieke Instagrampost schrijven ze allebei dat ze genoten hebben van hun tijd samen: “Lieve volgers! 2017 was een een super mooi jaar, waarin Merijn en ik veel leuke dingen hebben beleefd en momenten hebben gedeeld die ik nooit meer zal vergeten Helaas komt aan al het moois een einde. Ondanks dat we enorm veel van elkaar houden, hebben wij een punt gezet achter onze relatie. Er zijn de afgelopen weken veel dingen gebeurd waarbij we niet in de details treden. Ik was even de weg naar huis kwijt en moet een aantal zaken voor mijzelf gaan uitzoeken de aankomende tijd. Ik heb echt een fantastische tijd met hem gehad en zal hem heel erg missen. Fouten maken is menselijk, maar wel heel pijnlijk en jammer.. Wij weten dat jullie enorm veel vragen of meningen zullen hebben, graag vragen we jullie begrip en respect voor de manier hoe wij hier mee omgaan. Dit bericht is in goed overleg geplaatst.”

 

Lieve volgers! 2017 was een een super mooi jaar, waarin Merijn en ik veel leuke dingen hebben beleefd en momenten hebben gedeeld die ik nooit meer zal vergeten Helaas komt aan al het moois een einde. Ondanks dat we enorm veel van elkaar houden, hebben wij een punt gezet achter onze relatie. Er zijn de afgelopen weken veel dingen gebeurd waarbij we niet in de details treden. Ik was even de weg naar huis kwijt en moet een aantal zaken voor mijzelf gaan uitzoeken de aankomende tijd. Ik heb echt een fantastische tijd met hem gehad en zal hem heel erg missen. Fouten maken is menselijk, maar wel heel pijnlijk en jammer.. Wij weten dat jullie enorm veel vragen of meningen zullen hebben, graag vragen we jullie begrip en respect voor de manier hoe wij hier mee omgaan. Dit bericht is in goed overleg geplaatst.❤

A post shared by Pommeline Tillière ©️ (@pommelinetilliere) on

Merijn probeerde tijdens het hele seizoen trouw te blijven aan vriendin Lisa. Maar toen Lisa vreemdging twijfelde Merijn niet, en gaf hij zich over aan Pommeline. Nu lijkt de ‘temptation’ toch echt voorbij.