‘Koppels Temptation doen mee voor bekendheid’

Door: Mees Botschuijver
16-04-2019

Fans weten het zeker: dit is het saaiste seizoen van Temptation Island ooit. Maar volgens presentatrice Annelien Coorevits gaat er nog van alles gebeuren tijdens de laatste afleveringen van de serie.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Verkeerde reden

Maar Annelien zegt ook dat dit seizoen anders is omdat sommige koppels zich hebben ingeschreven voor het programma voor de verkeerde reden. Zij heeft namelijk het gevoel dat sommige koppels van dit seizoen zich hebben ingeschreven voor de beroemdheid die erbij komt kijken. ,,Inmiddels is gebleken wat de voorbije seizoenen hebben opgeleverd voor de deelnemers. Actes de présence, plots veel meer volgers op sociale media, met alle bijbehorende voordelen. Voor sommigen was dat de grootste drijfveer. En dan denk ik bij mezelf: zet je daarvoor je relatie op het spel?”, aldus Annelien.

Hoe komen ze over?

Een andere reden voor het niet al te spectaculaire seizoen zou volgens Annelien zijn dat de koppels dit jaar ook enorm bezig zijn met hoe ze overkomen. Annelien zegt er het volgende over: ,,Ze kunnen het televisiegebeuren niet loslaten. Dat is best jammer. Je neemt in principe deel aan Temptation om je relatie te testen, dus zoek toch een beetje de verleiding op en ga op een normale manier om met de vrijgezellen. Pas dan weet je of je kunt weerstaan en of je trouw kan blijven.”

Wie er wel of niet trouw blijf dit seizoen verklapt Annelien niet. Om daar achter te komen moeten we zelf gaan kijken naar de serie.

Meer DenD