Terry Crews kwam in financiële nood na beëindigen NFL-carrière

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

In de periode nadat Terry Crews zijn NFL-carrière had beëindigd en voordat hij als acteur bekend werd, kwam hij in financiële problemen te zitten. Dat vertelde de voormalige American footballspeler tijdens een benefietavond, meldt vakblad Variety. Zijn trots zat hem naar eigen zeggen in de weg.

“Nadat ik mijn NFL-carrière beëindigde, had ik moeite om te komen waar ik wilde komen”, zei Crews tegen het aanwezige publiek. “Ik probeerde vaak om een baantje in de entertainmentindustrie te krijgen, maar zonder geluk. Nadat ik de trouwring van mijn vrouw voor de vierde keer moest verpatsen, zei ze dat het misschien tijd werd om mijn zoekveld te verbreden en dan iets moest vinden waarmee ik gewoon brood op de plank kon krijgen.”

Crews kreeg uiteindelijk een baantje in een fabriek waar hij voor 8 dollar per uur de hele tent moest bezemen. “Mijn trots was erg gekrenkt, maar er gebeurde ook iets anders wat ervoor zorgde dat ik anders naar dingen ging kijken”, vervolgde de acteur. “Ik kon de benzine voor mijn auto weer betalen en er kwam weer brood op de plank. Ik ging uitgeput naar bed, maar ik werd vastberaden wakker om mijn leven weer op de rails te krijgen.”

De nu 55-jarige Crews maakte in 1991 zijn debuut in de National Football League voor de Los Angeles Rams. Daarna speelde hij tot 1996 onder meer voor de San Diego Chargers en de toenmalige Washington Redskins. Crews was daarna onder meer te zien in films als White Chicks, The Expendables en Deadpool 2. Ook speelde hij jarenlang een van de hoofdrollen in de serie Brooklyn Nine-Nine. Tegenwoordig presenteert hij de talentenjacht America’s Got Talent.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck