Teruggekeerde Gordon duikt de sportschool in

Gordon is een man met een missie: de presentator wil na zijn terugkeer uit een afkickkliniek zo fit mogelijk worden.

“Man with a mission! Getting in shape again for this beautiful part of my life!”, schrijft Gordon op Instagram bij een foto waarop hij in de fitnesszaal zit na een afmattende sessie. Hij deelt daarbij ook wat statistiekjes. Zo heeft Gordon 531 calorieën verbrand in een kleine drie kwartier.

Naast sport staan er ook andere zaken op Gordons agenda. “Straks m’n eerste AA/NA-meeting. De eerste van vele!”, aldus de presentator bij een serie hashtags: “#recovery #spreadingthevibes #itsnevertoolate #aameeting #notashamed #onlyhuman #makingthebestofit”

Gordon verbleef een maand in een kliniek in Zuid-Afrika vanwege een alcohol- en drugsverslaving. “Wat heb ik veel geleerd hier, maar vooral om weer van mezelf te houden, want dat deed ik al jaren niet meer”, zei hij daar eerder over. “Ik heb een onvergetelijke ervaring mogen beleven en waanzinnige inspirerende mensen ontmoet en nieuwe vrienden gemaakt en eigenlijk zou iedereen eens moeten doen wat ik nu heb gedaan gewoon eens tijd voor jezelf nemen.”

 

BuzzE