Teun Föhn deelt foto met tweelingbroer: ‘Ik herken mezelf niet’

Teun Föhn deelt foto met tweelingbroer
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Niet alle kijkers van Urk! zullen het weten, maar Teun Föhn heeft een tweelingbroer. Hoewel Klaas niet te zien is in de serie, hebben hij en Teun wel een hechte band. En net als de tweelingzussen Mathilde en Gerda Keuter, lijken Teun en Klaas als twee druppels water op elkaar. Teun deelt een kiekje uit de oude doos, en weet zelf niet meer wie van de twee hij is…

Teun laat op Facebook weten dat hij zijn huis aan het opruimen is in verband met een verbouwing. ,,Wat het gaat worden gaan jullie zien in de nieuwe serie van Urk”, schrijft Teun. Terwijl hij aan het opruimen is vindt hij iets bijzonders. ,,Tijdens het opruimen kom ik ook fotoalbums tegen (ja die hadden we vroeger nog) en zo kwam gisteravond ook deze foto uit de oude doos weer naar boven.”

Tweelingbroer

Teun deelt de foto met zijn vrienden op Facebook en op de foto lijkt nóg een Teun te staan. Het blijkt zijn tweelingbroer Klaas te zijn. ,,Samen met mijn tweelingbroer”, schrijft Teun trots. ,,Het grappige is dat ik zelf niet eens weet of ik links of rechts sta.”

In de reacties wagen veel mensen een gokje. ,,Ik zeg rechts. Zeker weten”, reageert iemand. ,,Zou leuk zijn om hem een keer in de serie te zien. Twee knappe mannen.” Een ander is ook benieuwd hoe Klaas er nu uitziet. ,,Heb je geen recente foto samen met je tweelingbroer? Ben super benieuwd.”

Familie niet blij

Teun is al jaren te zien in Urk!, maar in het begin was zijn familie niet blij met zijn tv-avontuur. ,,Mijn moeder is absoluut van de achtergrond, zij vindt dit helemaal niks”, vertelde hij eerder in weekblad Weekend. ,,Ik kom uit een heel introvert gezin, zij willen niet graag op de voorgrond komen.”

Ook Klaas was in het begin niet enthousiast. Gelukkig kon hij zich later erbij neerleggen. ,,Iedereen wil nu met hem op de foto, omdat we zo op elkaar lijken, dus hij komt er niet onder uit.”

Tags

TEUN FOHNURK!

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck