Teun Föhn deelt verdrietig nieuws

Relatie van Teun op de klippen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Verdrietig nieuws voor Urk!-ster Teun Föhn. Net nadat naar buiten is gekomen dat hij weer gelukkig is in de liefde, is de relatie alweer over en uit. ,,Het heeft niet lang mogen duren.”

In een video op het YouTube-kanaal Urk liet Teun Föhn vorige week vol trots weten dat hij verliefd is. ,,Ik heb zomaar het gevoel dat dit hem is. Vanaf het begin al”, zei hij tegen Greetje. Wel sprak Teun uit dat hij bang is om opnieuw gekwetst te worden. ,,Ik ga toch niet weer teleurgesteld worden? De vorige heeft mij een half jaar gekost.”

Verdrietig nieuws

En net nadat Teun zijn gevoelens met de rest van Nederland deelde, kwam hij alweer met verdrietig nieuws. ,,Het heeft niet lang mogen duren, want ze hebben een date gehad en verder wil hij er niet meer over praten. Het is niet goed verlopen”, zei Patty Brard afgelopen weekend in Shownieuws. Toch blijft Teun niet in zijn liefdesverdriet hangen. ,,Rug recht en vooruit. Er zijn meer mannen dan lantaarnpalen, alleen moet je tegen de goede aanlopen”, zou hij volgens Patty hebben gezegd.

Urk!-ster Greetje

Goede vriendin Greetje heeft daarentegen wel geluk in de liefde gevonden. ,,We hebben het twee maanden stil weten te houden, omdat we elkaar voorzichtig willen leren kennen”, vertelde Greetje aan weekblad Privé. ,,Maar je kunt je ook niet verstoppen, dus op een gegeven moment ging het als een lopend vuurtje door het dorp.”

De naam van haar nieuwe liefde wilde Greetje nog even geheim houden, maar ze onthulde wel dat het om een schade-expert gaat. Ook komt hij niet uit Urk en moet hij ruim een uur een uur rijden om langs te komen. Alles lijkt te wijzen naar Mark, een schade-expert uit Barneveld.

Tags

TEUN FÖHNURK!

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck