Teun Föhn doet boekje open over ex

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Teun Föhn, de grote ster van de serie Urk!, heeft een boekje opengedaan over zijn ex. Net voor zijn grote bekendheid, strandde zijn relatie met Richard.

Teun denkt soms nog terug aan Richard, met wie hij zestien jaar lang een relatie heeft gehad. Nooit heeft hij verteld waarom de relatie strandde, tot nu. ,,Zes jaar geleden zijn we uit elkaar gegaan omdat hij verliefd was op een ander”, onthult Teun in gesprek met weekblad Story. ,,Hij is vrij snel daarna met die man getrouwd. Daar heb ik wel verdriet van gehad, maar ik kijk ook terug op mooie jaren met hem, waarin we samen de wereld hebben verkend.”

Contact

Teun en Richard hebben elkaar na de breuk nooit meer gezien, maar dat zou Teun wel graag willen. ,,Een gezamenlijke vriendin uit die tijd heeft toevallig sinds kort weer contact met hem”, vertelt hij. ,,Ik zou eigenlijk weleens een gesprek met Richard willen. Ik ben benieuwd of hij destijds de juiste keuze heeft gemaakt, of hij nu gelukkig is.”

Liefdesvonk

Wel onthult Teun dat ook bij hem weer een liefdesvonk is overgeslagen. ,,Ik wil het nog geen relatie noemen, maar er is wel een heel leuke man in mijn leven op dit moment”, zegt hij. Wie deze man is houdt Teun nog even geheim.

Drama

Omdat bij een operatie aan zijn pols een zenuw is beschadigd, moest Teun noodgedwongen zijn kapperszaak verkopen. ,,Fulltime werken ging niet meer”, zegt hij daarover. Hij besloot daarom een cursus te gaan volgen, maar dat liep bijna uit op een groot drama. ,,Ik heb onder meer een cursus in het handelen in aandelen gevolgd. Dat was helemaal niets. Ik had een groot bedrag in cryptomunten geïnvesteerd. Een uur voordat de boel helemaal in elkaar klapte, heb ik gelukkig alles verkocht. Anders was ik heel veel geld kwijt geweest. Mijn pensioen eigenlijk.”

Tags

TEUN FÖHN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck