Teun Föhn haalt uit naar Roy Donders

Teun haalt vernietigend uit naar charlatan Roy
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na zijn eigen kapsalon en een B&B, gaat Teun Föhn zich nu ontwikkelen in de cosmetische wereld. Dat Teun daardoor wordt vergeleken met Roy Donders, vindt de Urk!-ster maar niets. ,,Ik zou nooit dingen aan iemands huid doen waar ik niet gecertificeerd voor ben”, sneert hij.

Sinds Roy Donders een waarschuwing kreeg voor het zonder toestemming plaatsen van fillers, zitten de deuren van zijn kliniek op slot. Nu Teun Föhn zich ook gaat ontwikkelen in de cosmetische wereld, wordt hij vaak vergeleken met Roy. En daar is Teun niet blij mee. ,,Wat Roy heeft gedaan, is heel wat anders”, zegt hij in gesprek met weekblad Privé. ,,Dat is een heel korte cursus. Wat ik ga doen is PMU, een medische opleiding, die ruim een jaar duurt.”

Teun haalt uit

Volgens Teun heeft Roy een cursus gevolgd van slechts vijf dagen. ,,Zelf zou ik nooit dingen aan iemands huid doen waar ik niet gecertificeerd voor ben”, zegt hij. ,,Ik ben al geschoold voor een andere opleiding en wat ik nu aan het doen ben, is een andere discipline die ik erbij ga doen. (…) Het is dus heel iets anders dan wat Roy doet. Hij was schoonheidsspecialist en ging lasertherapie doen.”

Littekens

Wat gaat Teun doen? ,,Als ik afgestudeerd ben volgend jaar kan ik mensen met littekens behandelen”, legt hij uit. ,,Die zijn vaak lelijk en ik kan dat verbeteren zodat het er toonbaar uitziet. Denk aan een verbranding of door een operatie. Daar gebruik ik speciale apparatuur voor, wat ik nu uitgelegd krijg.”

Tags

ROY DONDERSTEUN FÖHN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck