Teun Föhn: ‘Ik gebruik geen botox en fillers!’

Teun gebruikt geen botox
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Teun Föhn ziet er in de serie Urk! altijd uit om door een ringetje te halen. Dat hij er op zijn 51ste nog zó goed uitziet, heeft echter niets te maken met botoxbehandelingen en fillers. ,,Voor mij zijn huidverbeterende behandelingen voldoende.”

Hoewel je het misschien niet zou verwachten, komen botox en fillers er bij Teun niet in. ,,Het is niet dat ik erop tegen ben, maar ik zie heel veel jonge mensen die te ver gaan”, legt hij uit in weekblad Weekend.

Microneedling

Wat doet Teun dan om er zo goed uit te zien? ,,Voor mij zijn huidverbeterende behandelingen voorlopig nog voldoende”, legt hij uit. De behandeling die hij ondergaat heet microneedling. Bij die behandeling wordt het vet verwijderd en de elasticiteit van de huid geactiveerd.

,,Microneedling is voor heren een veel betere behandeling. Mannen worden niet mooi als ze te veel met fillers en botox in de weer gaan”, aldus Teun. ,,Een man heeft toch een andere structuur in het gezicht dan een vrouw.”

‘Ik wil jonge mensen waarschuwen

Of hij ooit nog overstapt naar botox en fillers weet Teun nog niet. ,,Ik heb van nature al een vol gezicht, dus dat hoef ik niet bij te vullen. Als het nodig is, zal ik het wel overwegen.”

Wel heeft de Urk!-ster een hoop aan zichzelf laten sleutelen. Zo liet hij zijn onderkin verwijderen en is hij alweer toe aan zijn tweede FaceTite-behandeling, een alternatief voor een facelift. Verder heeft hij geen behandelingen meer op de planning staan.

,,Ik zie heel veel jonge mensen die te ver gaan. En dat karaktertrekken worden weggehaald, dat vind ik gewoon zonde”, legt Teun uit. ,,Ik wil jonge mensen waarschuwen: wees blij met wie je bent.”

[poll id=”91″]

Tags

BOTOXFILLERSPLASTISCHE CHIRURGIETEUN FOHNURK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie