Teyana Taylor als eerste zwarte vrouw tot ‘sexiest woman’ gekozen

Door: DitjesDatjes
10-06-2021

Zangeres en actrice Teyana Taylor is door het het Amerikaanse mannentijdschrift Maxim verkozen tot meest sexy vrouw ter wereld. Met die titel schrijft Taylor geschiedenis als eerste zwarte vrouw bovenaan de Maxim Hot 100-lijst.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Taylor (30) zei dat ze het een enorme eer vindt om op de cover van het tijdschrift te staan. “Voor de lens stappen was een reis van zelfreflectie en zelfvertrouwen”, zei ze. “Als ondernemer, echtgenote, drukke moeder van twee en werkend achter de camera als regisseur, heb ik de neiging om me te verschuilen achter mijn joggingbroeken en t-shirts. Ik heb niet veel tijd om sexy te zijn en me sexy te voelen.” Ook haalde ze de woorden van Audrey Hepburn aan. “De schoonheid van een vrouw zit niet in haar gezicht, maar de ware schoonheid van een vrouw wordt weerspiegeld in haar ziel.”

Taylor kondigde vorig jaar aan dat ze stopte met muziek om zich te concentreren op acteren en regisseren.

Andere sterren in de Hot 100 zijn dit jaar onder andere Jennifer Lopez, Irina Shayk en Megan Thee Stallion. Jessica Alba, Katy Perry, Taylor Swift en Eva Longoria gingen Taylor voor en werden eerder uitgeroepen tot meest sexy vrouw.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD