The Crown-actrice die Diana speelt vermijdt de Britse Royals

The Crown
Door: Eva Steins
17-11-2020

De hele wereld is in the ban van het nieuwe seizoen van The Crown. In dit seizoen worden de geheimen van de huidige Britse royals uitgebreid uitgemeten. Emma Corrin, die de overleden prinses Diana speelt, doet een bijzondere onthulling. Zij zegt ‘te vertrekken’ als zij Harry of William ooit tegenkomt op een feestje…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Waarom wil Emma de zoons van het karakter dat zij speelt niet onder ogen komen? In een interview met GQ Magazine doet zij een boekje open over haar rol. Wat denkt zij dat Harry en William van de show zullen denken? ,,Ik kan het me niet voorstellen,” antwoordt zij op deze vraag.

,,Ik ga niet zeggen dat het niet uitmaakt, want dat zou onwetend zijn,” onthult de actrice. Zij denkt dat het feit dat zij de rol van de overleden moeder van de prinsen vertolkt hen wel eens dwars zou kunnen zitten. ,,Als iemand een programma zou maken over mijn oma, die vorig jaar is overleden, zou ik dat ook moeilijk vinden om te zien.

Mening

Wel wil de actrice graag weten wat Prins William en Harry van haar rol en de serie vinden, geeft zij toe. Maar de actrice laat duidelijk merken dat zij het niet van plan is zelf aan hen te vragen. Liever ontwijkt zij de broers, als het even kan.

,,Als ik ze ooit op een feestje zou zien, zou ik waarschijnlijk vertrekken!” zegt zij snel.

LEES OOK:

‘Meghan net zo slecht behandeld als prinses Diana’

Meer DenD