The Queen schenkt bij huwelijksreceptie haar eigen champagne

harry en Meghan
Door: DitjesDatjes
19-05-2018

Bij de grote receptie op Windsor schenkt koningin Elizabeth voor de eerste keer haar eigen champagne aan de vele receptiegasten van het bruidspaar Harry en Meghan.

Dat nieuws werd onthuld via de BBC, waar werd nagepraat over de huwelijksvoltrekking.

De moed en kracht van Meghan werden geroemd, omdat ze helemaal alleen de kerk betrad. Haar vader Thomas was thuisgebleven vanwege medische problemen. Halverwege de kapel werd Meghan opgewacht door prins Charles, die zich over haar ontfermde. Charles stelde ook Doria Ragland, de moeder van Meghan, gerust. Na afloop maakt hij met haar een praatje en stelde haar daarmee op haar gemak.

De sopraan Elin Manahan Thomas zong toen Meghan de kerk betrad in haar prachtige jurk van het Franse modehuis Givenchi, gemaakt door een Britse ontwerpster.

Voor sopraan Thomas was het een spannend optreden. ,,Hoe snel zal ze lopen? Je wilt niet te snel, er is zo veel planning. Het was goed voorbereid. Eigenlijk was het een family and friends-huwelijk. Harry zei nog good luck tegen mij bij het begrin en dat heb ik ook tegen Harry gezegd. En ik heb George Clooney ontmoet.”

Vanavond zijn er bij de privéreceptie slechts 200 gasten uitgenodigd.

 

Meer DenD