Het einde voor The Streamers: ‘Stoppen op hoogtepunt’

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

The Streamers hebben zaterdagavond hun slotakkoord gegeven. De supergroep nam afscheid met een gratis livestreamconcert vanuit De Kuip in Rotterdam en het avontuur was “een feest”, zei manager Frank Lammers op het eind van de show.

“Het was een feest om jullie in deze lockdown toch een feest hebben mogen geven”, aldus Lammers. Volgens de manager van de gelegenheidsformatie keken er meer dan 1,9 miljoen mensen naar het optreden. “Dat is meer dan naar de Champions League-finale.”

Ook oprichter Guus Meeuwis vond het een mooie avond. “Nu is het weer tijd om elkaar live te zien voor ons podium”, zei de zanger. “Geniet van de zomer en we zien jullie snel.”

Derde en laatste

De groep, ook bestaande uit onder anderen Maan, Typhoon, VanVelzen, Nick & Simon en Miss Montreal, kwam bij elkaar omdat live-optredens vanwege de coronapandemie niet mogelijk waren. Het concert in De Kuip was het derde en laatste. In maart gaven The Streamers hun eerste show vanuit het Amsterdamse Koninklijk Theater Carré. Op Koningsdag trad de band op vanaf het terrein bij Paleis Noordeinde.

BuzzE

Tags

MAANMISS MONTREALNICK EN SIMONROEL VAN VELZENTHE STREAMERSTYPHOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck