The Sun: Liam en Noel Gallagher weer ‘voorzichtig in contact’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Liam en Noel Gallagher zijn bezig met het aanhalen van hun band. De broers nemen naar verluidt “stappen om hun relatie te verbeteren”, zo meldt een bron aan The Sun.

De broers, die sinds het einde van hun band Oasis in 2009 in een vete verstrikt zijn, zouden plannen hebben om samen een wedstrijd van Manchester City bij te wonen. In oktober liet Noel nog weten dat een eventuele reünie van de band geen zin zou hebben. Hij ontkende de geruchten dat de broers weer bij elkaar zouden komen en zei dat als de band weer bij elkaar zou komen, het “een groot circus” zou worden.

Echter zouden nu de “wielen in beweging zijn” en hebben de broers “achter gesloten deuren” weer voorzichtig contact, aldus de bron. Liam stelde vorige week nog op Twitter dat hij reünie wel ziet zitten.

De band uit Manchester scoorde in de jaren 90 grote hits als Wonderwall, Don’t Look Back In Anger en Live Forever. In 2009 ging de band uit elkaar, waarna een decennium vol ruzies over en weer volgde. In 2019 braken de broers definitief met elkaar.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie