The Weeknd heeft ‘knipperlichtrelatie’ met drugs

Door: DitjesDatjes
21-02-2020

The Weeknd gebruikt nog steeds af en toe drugs. De 30-jarige zanger, die er jaren geleden moeilijk van af kon blijven, heeft periodes waarin hij verdovende middelen neemt.

“Ik heb een knipperlichtrelatie ermee”, zegt The Weeknd in het tijdschrift CR MEN. “Het beïnvloedt mijn dagelijkse leven niet, maar het helpt me soms mijn geest open te stellen.”

De zanger vertelt niet wat voor drugs hij gebruikt, maar zegt dat ze hem kunnen helpen wanneer hij muziek maakt. “Maar als ik optreed ben ik compleet clean en probeer ik zelfs niet te drinken. Dankzij het toeren is dat meer in balans.”

Eerder zei The Weeknd dat hij jaren geleden veel gebruikte. “Ik had geen detox of zoiets dergelijks nodig, maar ik was verslaafd in de zin van dat ik dacht: fuck, ik wil deze dag niet meemaken zonder high te worden.” De zanger omschrijft de periode van 2008 tot en met 2010 als zijn “wazige jaren”.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen