The Weeknd vierde verjaardag met Jim Carrey

Door: DitjesDatjes
10-04-2020

The Weeknd werd eerder dit jaar dertig en vierde dat onder meer met een bijzondere gast: zijn jeugdheld Jim Carrey. Dat vertelt de Canadese zanger in een interview met Variety.

Abel Tesfaye, zoals de muzikant eigenlijk heet, was als kind helemaal weg van The Mask. “Het was de eerste film die ik in de bioscoop zag. Ik ging erheen met m’n moeder, ik was vier en zwaar onder de indruk”, herinnert hij zich.

Toen een gemeenschappelijke kennis de zanger en de comedian vorig jaar elkaars nummer gaf, stuurde The Weeknd meteen een sms naar Carrey met de vraag of de acteur wat van zijn nieuwe muziek wilde komen luisteren. De twee bleken bijna buren. “Ik sms’te het adres van mijn appartement in L.A., en hij antwoordde: ‘Ik kan je huis zien vanaf mijn balkon’. Toen hebben we onze telescopen erbij gepakt om naar elkaar te zwaaien.”

Op de dertigste verjaardag van de Canadees in februari belde Carrey The Weeknd en vroeg hem uit zijn raam te kijken. “Hij had enorme rode ballonnen op zijn balkon gehangen. Hij heeft me opgehaald om samen te gaan ontbijten. Het was surrealistisch; Jim Carrey inspireerde me ooit om artiest te worden, en nu zat ik op mijn eerste dag als dertigjarige aan het ontbijt met hem.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen